Бунгала в Ахтопол

Бунгала в Ахтопол

Бунгала в Ахтопол Бялата чайка са общо 5 на брой – две двойни с отделни входове и едно единично. Бунгалата се намират в комплекс от затворен тип, в широко озеленено дворно място. Това допринася за допълнителния комфорт и уют на нашите гости.

За Ваше удобство има осигурено паркинг място до всяко бунгало. Нашите бунгала в Ахтопол се намират на тихо и спокойно място, на около 300 м до красивия плаж на къмпинг Делфин, който се намира преди влизане в Ахтопол вляво.

 

Бунгала в Ахтопол – удобства в бунгала Бялата чайка

Всяко бунгало разполага със собствен санитарен възел и баня с проточен бойлер, който Ви осигурява топла вода по всяко време на денонощието. Във всяко бунгало има кабелна телевизия, безжичен Интернет (WIFI), хладилник и осигурена посуда, а в две от бунгалата има и климатик.

На верандата пред всяко бунгало можете да направите барбекю или да се отдадете на сладки приказки, на почивка с любимата книга или да се насладите на спокойна прохладна вечер, усещайки приятния морски бриз, съчетан със зеленината, която Ви заобикаля.

Цени на Бунгала в Ахтопол Бялата чайка можете да намерите на тел: 0879 357 002 или 0888 36 04 39. На тел: 0879 357 002 можете да направите и резервация за Вашата почивка. Ще се радваме да бъдете наши гости.

  • Настаняването става след 11:00 часа
  • Освобождаването на бунгалото става до 10:00 часа

Нашите уютни бунгала в Ахтопол Бялата чайка можете да разгледате тук: